Erikshjälpen Jönköping

Vid Solåsrondellen i Jönköping ligger en av Sveriges största second butiker. Den 1300 kvm stora butiken rymmer mängder av prylar. Inför varjde dag som vi öppnar så har vi fyllt på med ca 1500 ”nya” varor. Vi har en mycket omtyckt ”trend hörna” som går under namnet ”Återfunnen By ESH”. Följ gärna vad som händer på den avdelningen genom vår blogg.

Butiken drivs av Pingstkyrkan i Jönköping tillsammans med Erikshjälpen.

Butiken leds av vår Butikschef Mats Hillerström som tillsammans med några få anställda men framför allt alla våra härliga Volontärer och Praktikanter (totalt ca 100 st) samt en SDV-grupp från kommunen som driver vårt Café på vadagarna.

När du skänker något till oss eller köper något så är du med och gör en väldigt stor gärning på många sätt. Läs gärna mer om oss på vår helsida

 

Många prisvärda möbler att välja på

 

Klänningar på "Återfunnen By ESH" avdelningen.

 

Glas och porslin i all oändlighet

 

Stor och fin Lek och Spelavdelning.

 

Kläder är roligt att byta ofta. Köp billigt - Skänk tillbaka - Köp billigt igen.

 Försäljningen har öppet

Tisdagar och Torsdagar 12-18 samt Lördagar 10-14.

Inlämning och utleveranser är öppen

Måndag till fredag mellan 08-16.30 samt under butikens öppentider.

Transporter

Vi lånar gärna ut vår släpkärra om du vill transportera saker till oss som du vill skänka eller om du ska köra hem något då köpt av oss. Ring och boka på 036-16 23 32.

Har du inte möjlighet att köra hit med varorna själv så kan vi komma och hämta med våra Lastbilar. Ring och boka på 036-16 23 32.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>